El concert de clausura dels Tallers Familiars omple el Catalunya

Final concert familiar 2013 avinyó

Fotografia: Tallers Musicals d’Avinyó

Actualitat – Aquest dissabte 20 de juliol, s’ha celebrat el  concert de clausura dels Tallers Familiars on, infants, joves i adults han presentat el treball vocal i instrumental  realitzat durant els cursos.

L’assistència d’amics i familiars ha estat alta, aconseguint així omplir el Catalunya. El concert , presentat per Queralt Guinot i, dividit en tres parts, ha iniciat amb l’entrada del grup d’adults amb llumetes i cantant. Posteriorment, els mes petits i amb la presència d’un extraterrestre a l’escenari, han cantat tres cançons dirigits per Marta Canellas i acompanyats per un grup de músics.  La segona part, ha començat amb una trentena de joves instrumentistes a l’escenari dirigits per Pepe Balasch. Aquests han tocat temes com Fil de Llum de Polseres vermelles, acompanyats pel grup d’adults, i Rolling in the Deep d’Adele amb l’Alba Careta al micròfon.  El concert ha acabat amb la cançó Corren del grup Gossos interpretada pel conjunt instrumental, Alba Careta i el grup d’adults. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s