La setmana de les Jams arranca amb èxit

jam dilluns avinyo 2013

Actualitat – Aquesta nit passada, s’ha donat el tret de sortida a la setmana de les Jams sessions. La Jam d’obertura, a càrrec dels professor del curs de jazz i música moderna, va arrencar a les 10 del vespre i s’ha allargat fins la matinada. L’inici va ser curiós: tots els participants del taller de Jazz i música moderna, que té lloc aquesta setmana, baixant pel carrer Manresa tocant i ballant a ritme de música i amb el director dirigint amb una fregona a les mans. En arribar a lloc, l’encreuament davant del Manà, hi havia molt de públic aspectant. Durant la nit, en mig d’improvisacions i alegria, s’hi va poder veure algun que altre ball de lindy hop. 

La pròxima Jam serà Avui dimarts a les 10 del vespre al pati del centre Cívic, en què es donaran de la mà la música i el cinema.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s