Els Tallers acaben amb una gran festa de swing

concert final tallers musicals 2013

Actualitat – El swing va ser el gran protagonista del concert final de l’onzena edició dels Tallers Musicals que va tenir lloc aquest dissabte 27 de juliol a darrera l’església. Tots els alumnes que han participat als tallers de Jazz i Música Moderna, Percussió corporal, de Rima i de Lindy hop, juntament amb els professors, van ser els encarregats de donar forma a una festa que es va allargar durant unes tres hores.

El concert va començar amb l’actuació d’un combo de guitarres. Va continuar amb un tastet de les jams de cinema i de hip-hop, una actuació de lindy hop i de les big bands. Va ser doncs, una gran festa de música i ball, que va captivar des del principi al final un públic molt entregat.

El concert va ser l’últim acte dels Tallers Musicals del 2013, que han fet rècord en el nombre de participants, que ha estat de 280.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s