Els Tallers d’enguany baten rècord amb 280 inscripcions

roda de prensa tallers musicals d'avinyó  2013

Actualitat – Els Tallers Musicals d’enguany han estat els més participatius: en total hi han assistit 280 alumnes, 30 més que a l’edició passada. Ho va explicar dissabte el director dels Tallers, Santi Careta a l’acte de cloenda i valoració que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’ajuntament.

Altres dades rellevants dels Tallers d’enguany són els 15 cursos impartits, la col·laboració de 30 professors vinguts d’arreu del món, 3 concerts i 5 jam sessions. Careta va comentar l’èxit d’alguns tallers, com el de percussió corporal, que van haver de tancar inscripcions molts dies abans. Va avançar que “avui serà una gran festa del Swing” referint-se al concert final i va acabar donant agraïments a col·laboradors, Ajuntament i espònsors.

Fenomen consolidat

També van ser presents a l’acte l’alcalde Eudald Vilaseca, Jordi Clotet (regidor de cultura) i Xat Capellas (representant de la Universitat de Vic).Vilaseca va agrair als Amics de la Música l’organització dels Tallers Musicals, per l’impacte que generen al poble i la seva aportació a nivell social i cultural. Ho va anomenar “fenomen consolidat” i va encoratjar continuar amb els Tallers, any rere any, i va oferir tot el suport de l’Ajuntament.

Jordi Clotet va comentar que els tallers musicals dignifiquen el poble i, va ressaltar i posar èmfasi en el concert inaugural per la seva transversalitat, adaptant els tallers musicals a la literatura i el vi. Clotet, va acabar agraint a totes les persones que fan possibles els Tallers Musicals d’Avinyó.

L’últim torn de paraula el va tenir Xat Capellas que va posar la cirereta a l’acte anomenant els Tallers, “tallers internacionals d’Avinyó”.

 

Anuncis

2 thoughts on “Els Tallers d’enguany baten rècord amb 280 inscripcions

  1. Retroenllaç: Els Tallers acaben amb una gran festa de swing | Avinyó Digital

  2. Felicitats! Ha estat una setmana d’estiu molt viva fins i tot pels que només en som espectadors. La novetat del cinema musical ha estat molt encertada i diria que és el que més ens ha agradat, ……algun dia hi ha hagut xivarri fins a molt tard, però ja se sap, és l’ambient de l’estiu.
    Fins l’any que ve!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s