Els Nagma rememoren vells temps amb el concert a la piscina

concert nagma piscines avinyó 2013

Actualitat – Aquest dissabte 3 d’agost, els Nagma van tornar als escenaris després d’uns 20 anys d’inactivitat.  La nit  va començar amb la visualització de vídeos, en una pantalla gran, de concerts de Nagma dels anys noranta. Aquests van generar molta expectació, ja que tothom mirava atentament esperant trobar-s’hi a ells o coneguts, amb uns quants anys de menys. Als vídeos també s’hi van poder escoltar temes com Ara ja no, El revolt de Salt d’euga, El rock de la Rovirassa que més tard tocarien en directe.

Vora la mitjanit va començar el concert amb el crit de guerra que els caracteritzava “bona nit Avinyó”. Amb uns quants anys més i amb els nens petits asseguts a les primeres files, els Nagma no van oblidar-se de la tradició i van començar amb Ara ja no, que és amb la que sempre iniciaven els seus concerts. Durant l’acte van anar tocant el seu repertori per acabar amb Pagès.

Després que el públic demanés més temes, els Nagma van tocar per primer cop en públic el seu últim tema, una cançó de bressol  anomenada Dorm que, ‘té molt més a veure amb la vida que portem ara els integrants del grup’ segons el cantant Jordi Castellà. L’últim tema de la nit va ser El rock de la Rovirassa. Tot i l’hora i mitja de concert, molts no en van tenir prou, i corejaven “no tenim son”, encara que no van aconseguir cap més bis

El concert, però, va ser una excusa per reunir antics seguidors dels Nagma i fer que tornessin per uns minuts a les nits d’estiu de diversió i cervesa.

Anuncis

One thought on “Els Nagma rememoren vells temps amb el concert a la piscina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s