Aquest diumenge, donació ‘festiva’ de sang

dóna sang, dóna vida

Actualitat – Aquest diumenge 25 d’agost es durà a terme una jornada extraordinària de recollida de sang.

La jornada està organitzada per El Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de l’Ajuntament. El seu objectiu és aconseguir un nombre important de donacions, juntament amb el de sensibilitzar la població del greu problema que avui en dia existeix per la manca de sang.

Aquesta jornada per això, esdevindrà festiva ja que, entitats d’Avinyó i particulars faran tot un seguit d’actes. Aquests començaran a les 10 del matí amb un esmorzar popular a la plaça major. A les 11:45 actuaran els Amics de la Música d’ Avinyó, seguits d’una exhibició de balls de saló infantil i una altra de balls en línia. La jornada conclourà amb una altra actuació dels Amics de la música d’ Avinyó.

La donació de sang començarà a les 10 del matí a l’Ajuntament, i acabarà a les 14:00. Els requisits a complir per poder ser donant són tenir 18 anys o més, i pesar 50 kg o més. Recordar que per donar sang no cal estar en dejú.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s