El motor club avinyó posa en marxa un projecte solidari que els portarà a l’Àfrica

cotxe raid marroc motor club avinyo

Actualitat – Del 29 de novembre al 6 de desembre d’aquest any, Christian Ruiz i Aleix Rodellas del motor club Avinyó, participaran a  la “Marroc Challenge” amb l’objectiu de repartir material escolar al Marroc per tal de combatre la pobresa des de l’educació. Aquesta prova és un raid internacional de baix cost de  més de 2500 km en deserts i terrenys muntanyosos amb finalitats únicament solidàries i en què els avinyonencs, al final de cada etapa del raid, repartiran el material escolar als més necessitats . 

El Vehicle en què hi participaran serà un Nissan Patrol RD 28  6 Cilindres 2.8cc Dièsel Atmosfèric , matriculat anteriorment al 31 dedesembre de 1997, ja que es una de les normatives a complir per poder-hi participar, juntament amb la de causa solidària com a finalitat. 

Es podrà fer un seguiment de les etapes, comentaris, anècdotes, … en directe a través de les xarxes socials. També 24h en línia a través de la web Trace my way, gràcies a la tecnologia del GPS que permetrà veure via Web on es troben situats en cada moment. A més a més, el canal TV Motorsport TV en farà un seguiment de les etapes. 

Aquest projecte va néixer a l”Extrem de la Rovirassa” el passat mes de Novembre del 2012 ,  en què va arribar la proposta de formar un equip de 2 o 3 persones per participar a aquesta prova internacional per a l’ Africa centrada en el Marroc.

Anuncis

One thought on “El motor club avinyó posa en marxa un projecte solidari que els portarà a l’Àfrica

  1. Retroenllaç: El dia internacional pels drets dels infants portarà a Avinyó 550 nens i monitors d’esplais del Bages i Berguedà | Avinyó Digital

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s