Avinyó acollirà el concert del centenari de la Selvatana per la festa major

2013-SELVATANA-POSTER AVINYÓ

Una de les orquestres que han actuat més vegades per la Festa Major d’Avinyó, la Selvatana, compleix enguany el seu centenari. Per celebrar-ho, ofereix un concert especial, que es podrà veure a Avinyó el diumenge de la festa major al pavelló (19h) i per un preu de 8 euros.

La festa major s’uneix a la Diada

Per la proximitat de la Diada Nacional de Catalunya de l’Onze de setembre amb la festa major, l’Ajuntament ha programat un concert per dijous a la nit, de manera que hi hagi actes des de dimarts 10 fins el següent dimarts 17. El concert el protagonitzarà el grup basc Patxuko Nice. Serà dijous a la nit (22 h) al pati del Centre Cívic.

Sing Star, correfoc i els Nagma

La programació de divendres comença amb el concurs social de pesca al pantà de Cal Morera (17 h). Els Joves del Refugi, per la seva banda, han organitzat un Sing Star en grup a les 18:30 h. Els actes de la nit començaran a les 22:30 h amb el correfoc, que sortirà des del final del carrer Sallent. Tot seguit al bar de la piscina hi haurà discomòbil i al pavelló, concert amb Nagma, Zàping i festa amb els No More Frikis.

Dissabte es llevarà amb el 48è concurs de pintura ràpida i el 19è concurs de dibuix infantil. Durant al matí, al camp de futbol hi haurà partits de futbol base i al migdia es farà la presentació oficial de tots els equips.

Pregó amb Raül Corominas i Pere Herms

La tarda començarà amb el tir al plat a la Rovirassa, i a les 16:30 h començarà la 3a Gimcana popular. A les 18:30 h s’iniciarà l’audició de sardanes, i serà a la mitja part quan els integrants de l’expedició Manaslu 2013, Pere Herms i Raül Corominas, faran el pregó de la festa major. A la nit, el grup de teatre presentarà l’obra Taxi (22:30 h), i a partir de les onze, l’orquestra La Banda del Drac oferirà el ball.

El matí de diumenge tindran lloc al camp de futbol els partits de futbol base. Al migdia, la Markatu Batukada, de l’Escola de Samba de Sitges, oferirà un espectacle de percussió i dansa a la plaça Major.

A la tarda, després de la seva presentació oficial, el primer equip de futbol s’enfrontarà al Folgueroles en el partit de festa major. També hi haurà sardanes, animació infantil i Concert amb l’orquestra Selvatana, que oferirà també el ball de la nit.

Dilluns: Blue Marin, circ i ball de confeti

Per dilluns hi ha programat el ball-vermut, al migdia, amb el trio Blue Marin, que a les quatre de la tarda amenitzarà també el Cafè-Concert. A les sis de la tarda, el grup Vaivén Circo presentarà l’espectacle de circ Do Not Disturb, i al cap d’una hora, el grup les Sisones tocaran danses tradicionals. A les 23 hores tindrà lloc al pavelló el Ball de Confeti amb l’orquestra Festuc.

L’últim dia de la festa del poble, dimarts, hi haurà animació infantil amb el grup De Parranda (16.30 h), un joc de pistes organitzat pels joves del Refugi (17.30 h) i ball amb Josep Maria d’Avinyó (18.30 h).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s