Dos busos sortiran d’Avinyó per anar a la Via Catalana

cartell activitats diada 11 setembre 2013 avinyó

Un total de dos autobusos sortiran el dia 11 de setembre d’Avinyó cap al Vendrell per participar a la Via Catalana per la Independència. El tram assignat a Avinyó per la Independència és el 284, que es troba en aquest punt del Penedès. La sortida d’Avinyó serà a les 12.30 h des de l’empalme.

Inici dels actes amb la marxa de torxes

Les activitats relacionades amb la Diada Nacional catalana començaran dimarts 10 de setembre amb la marxa de torxes. Aquestes es posaran a la venda a partir de les 20 hores del mateix dimarts a la Plaça Major. Al cap d’una hora, a les nou, començarà la IV Marxa de torxes amb una cercavila que anirà des de la Plaça Major fins al parc Onze de Setembre. Allà es farà la lectura del manifest i la cantada dels Segadors. Tot seguit, hi haurà un sopar popular al pati del Centre Cívic (inscripcions al Casal del Passeig i amb el Jordi Vilar).

La Diada: Torre dels Soldats i havaneres

El dia 11, dia de la Diada Nacional, el Centre Excursionista organitza una caminada a la Torre dels Soldats. A les 11 del matí es farà l’acte institucional al parc Onze de setembre, on hi haurà una lectura del manifest, ballada de sardanes i piscolabis.

A les 7 del vespre, al parc Maragall tindrà lloc la tradicional cantada d’havaneres a càrrec del grup Xató.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s