La companyia Los Hermanos Kray presenta ‘Yo soy mi mujer’ a Cal Gras

teatre cal gras

Actualitat – La companyia Los Hermanos Kray, formada per Rosa Carbonell (directora) i Sergio Vega (actor), presenta aquest cap de setmana l’obra Yo soy mi mujer, a la residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó. L’obra, guanyadora de 15 premis a nivell internacional, explica la història d’un transvestit que sobreviu a l’Alemanya nazi i al comunisme soviètic de l’Alemanya de l’Est.

La història sencera succeeix com una conversa entre Charlotte (la protagonista) i el públic que ha vingut a casa seva de visita, donat que la casa s’ha convertit en una casa-museu plena d’objectes que parlen de les històries i els personatges d’aquells anys tant convulsos. És un text basat en una història real, i representada per primera vegada dins d’una casa enlloc de dalt d’un escenari.

En total es faran 3 representacions: divendres (22 h) i dissabte (18 h i 22 h). A cada representació hi poden assistir un màxim de 20 persones. L’entrada val 8 euros i es pot reservar per telèfon o per correu electrònic (93 838 78 18 / 638 702 756 /testimoni.escenic@gmail.com).

La companyia, que ha representat les obres Soy Fea i Tristan e Isolda, ha estat guardonada amb premis per al millor espectacle, la millor direcció, la millor interpretació masculina i femenina en diversos premis com (Villa de Olvera 2012, Casariche a Escena 2011 i Málaga Crea 2009 i 2011).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s