El Correllengua d’Avinyó recapta 177,22€ de donatius pels docents de les Balears

10018266734_42afbf6432_o

Imatge de la xarxa: Manifestació en contra del TIL a les Illes Balears

Actualitat – El passat dissabte 5 d’octubre, la comissió del Correllengua va oferir als avinyonencs la possibilitat de col·laborar amb els docents de les illes Balears que es troben greument afectats per la nova llei educativa que es pretén incorporar, el Decret del tractament integrat de llengües (TIL).

El TIL, com s’ha enunciat a través de tots els mitjans, proposa que els tres idiomes oficials de l’escola – el català, el castellà i l’anglès – s’ensenyin amb temps equitatiu, reduint així les hores de català a les escoles i amb la intenció de tenir més domini de totes tres llengües. La majoria de docents han estat fent vaga durant tot aquest inici de curs fins avui per tal de fer el possible per enfonsar aquesta nova proposta.

La comissió del Correllengua va valorar, doncs, que era el moment de fer un petit gest de suport i per això va crear aquesta caixa de resistència solidària. Els donatius es van xifrar amb un total de 177,22 euros.

Enllaços d’interès:

Què és el TIL? – Clica aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s