La veu de Núria Graham arriba dissabte a Avinyó

Imatge promocional de Núria Graham

ActualitatNúria Graham, una de les joves promeses de la música catalana, presenta aquest dissabte 12 d’octubre les seves cançons al Catalunya. Acompanyada de la seva banda, formada per Xarli Oliver (bateria) i Gudi (guitarra i baix), interpretarà els temes de la seva primera maqueta: First Tracks

Graham va néixer a Vic fa 16 anys i es va donar a conèixer a través dels vídeos que penjava a la xarxa. Es caracteritza per una veu singular i pel fet que, ja amb 13 anys va començar a compondre els seus temes. Aquest dissabte presenta First Tracks, el seu primer treball, en què inclou una selecció de set temes. Pel que fa al seu estil, ella es defineix com a cantant pop, tot i que als seus inicis era més propera al folk.

El concert de Núria Graham serà aquest dissabte 12 d’octubre a les 22:30 hores al local Catalunya. El preu de l’entrada és de 6 euros. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s