Cal Gras organitza un cap de setmana per descobrir l’art romànic dels voltants d’Avinyó

 

Cap de setmana romànic cal gras

Actualitat – La residència d’artistes Cal Gras organitza el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre un conjunt d’activitats per donar a conèixer el patrimoni històric romànic pròxim a Avinyó. Es podran visitar obres referents de l’art romànic català, com la col·legiata de Cardona, i altres obres menys conegudes, com Sant Jaume de Vilanova i Cornet.

Les activitats comencen el divendres 18 amb la rebuda i presentació. Dissabte al matí es visitarà la col·legiata de Cardona i Castellnou de Bages, i a la tarda es farà un taller. Per diumenge hi ha programades les visites a l’Estany i Sant Jaume de Vilanova i Cornet.

Jaume Moya i Mercè Matas seran els encarregats de les explicacions sobre l’arquitectura romànica i la història medieval. A més, l’artista Armand Pons ampliarà els coneixements sobre el romànic des d’una mirada diferent.

Els preus del cap de setmana són: 195 euros (tot inclòs) i 75 euros (les visites, el taller i el dinar de dissabte).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s