62 nens aniran de campaments amb l’Esparver aquest cap de setmana

480629_193435744113851_1131006810_n

El Grup de Campaments l’Esparver ha organitzat per aquest cap de setmana la tradicional Sortida de Tardor, que girarà entorn a la temàtica de “Els oficis” i s’estrenarà com a primera activitat d’aquest nou curs. Aquesta vegada, els monitors han quedat sorpresos amb el nombre d’inscripcions: 62 nens i nenes d’Avinyó agafaran motxilla i sac per anar a passar el cap de setmana a la casa de colònies Els Clapers.

El grup, que últimament ha donat a conèixer els seus objectius amb un vídeo promocional, ha obtingut molt bons resultats en vista de sortides anteriors, en les quals la mitjana de nens se situava als 25.  El preu d’aquesta sortida ha estat de 15 euros i han intentat no fer-la coincidir ni amb la Festa dels Súpers ni amb qualsevol altre activitat que pogués perjudicar el nombre d’inscripcions.

El període d’inscripcions va tancar dimecres passat dia 16 d’octubre.

Vídeo promocional del Grup de Campaments l’Esparver:

 

Anuncis

One thought on “62 nens aniran de campaments amb l’Esparver aquest cap de setmana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s