El senyor Nagata emprendrà un viatge pel món des del local Catalunya, aquest diumenge

Aquest diumenge 27 d’octubre la Companyia Terranegra representarà l’obra infantil El viatge del Sr. Nagata, que representa la història del senyor Nagata, un rondallaire japonès. Amb la seva bicicleta i un teatre de paper recorre els barris de Tòquio per explicar contes a la mainada. Un bon dia, s’adona que no se li acut cap història per explicar als seus petits clients. La Yuki el convenç que un viatge pel món serà el millor antídot per recuperar la inspiració.

La Companyia Terranegra, creada el 2008 per Tati Cervià i Toni Pujol, fusionarà música i teatre per oferir El viatge del Senyor Nagata. L’obra tindrà lloc diumenge 27 d’octubre al local Catalunya a les 6 de la tarda, i el preu de les entrades és de 3 euros pels nens i de 5 euros pels adults.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s