Els 8 mm homenatgen Milos Forman projectant “Alguien voló sobre el nido del cuco”

pel·lícula 8 mm avinyó one flew over the cuckoo's nest

Actualitat – El grup 8 mm projectarà aquest diumenge al local Catalunya la pel·lícula “Alguien voló sobre el nido del cuco”, dirigida pel txec Milos Forman. El film va guanyar 5 premis Oscar el 1975 com a millor pel·lícula, director (Milos Forman), actor (Jack Nicholson), actriu (Louise Fletcher) i guió adaptat.

El guió d’“Alguien voló sobre el nido del cuco” està basat en la novel·la homònima de Ken Kesey i explica les vivències de Randle McMurphy (Jack Nicholson), un violador d’esperit lliure que és ingressat en un hospital psiquiàtric. La seva tendència al desordre xocarà amb l’estricta disciplina del centre, causant una guerra entre els pacients i el personal de la clínica, encapçalat per l’infermera Ratched (Louise Fletcher).

La pel·lícula es projectarà diumenge 3 de novembre a les 17:30 h al local Catalunya. L’entrada és gratuïta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s