L’Ajuntament busca un nou jutge de Pau

Actualitat – L’Ajuntament d’Avinyó ha obert una convocatòria per trobar el nou jutge o jutgessa de Pau després de la mort de Josep Vall el passat 9 de juliol. Els requisits que es demanen per ocupar la plaça són: ser major d’edat, tenir la nacionalitat espanyola i no estar immers en cap causa d’incapacitat ni d’incompatibilitat per a l’exercici de les funcions jurisdiccionals.

La convocatòria és per la plaça de jutge de pau titular i una de substitució.

La documentació a presentar per sol·licitar el càrrec és el currículum vitae, la fotocòpia del DNI i la sol·licitud. S’ha de fer abans de l’11 de novembre del 2013 a les 14:30 h a les oficines de l’ajuntament d’Avinyó.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s