El dia internacional pels Drets dels Infants portarà a Avinyó 550 nens i monitors d’esplais del Bages i Berguedà

480629_193435744113851_1131006810_n

Actualitat – El proper dissabte 16 de novembre Avinyó es convertirà en la seu de la lluita pels drets dels infants de les comarques del Bages i el Berguedà. Un total de 550 nens i nenes provinents de 9 esplais de la zona ompliran el poble d’activitats per celebrar el dia internacional dels Drets dels Infants, que és el 20 de novembre. 

Durant el dia es treballaran els diferents drets que incorpora la convenció firmada el 1989 a nivell internacional per protegir els drets dels més menuts. Al matí s’organitzarà una gimcana pel poble, on els nens faran diverses activitats per grups. A continuació es dinarà a la plaça Major, i a la tarda hi haurà jocs gegants, animació infantil i una cursa d’orientació pels joves.

El grup de campaments l’Esparver, que s’engarrega de l’organització de tots els actes, comptarà amb la col·laboració d’entitats i altres avinyonencs i avinyonenques que s’hi han apuntat a títol propi.

Durant la jornada, es farà també una col·lecta pel banc d’aliments. A més, també es recollirà material escolar per Trending Tòpic, que en les properes setmanes participarà en un raid internacional al nord d’Àfrica en què repartirà material a les escoles durant la competició.
S’espera que sigui una jornada festiva i que tot el poble col·labori tant amb les activitats com amb les col·lectes. L’Esparver us anima a participar-hi!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s