L’avinyonenc Jordi Gairin és premiat per la difusió de la cultura catalana a l’exterior

Jordi Gairin amb els membres de la Junta del Centre Català de Luxemburg. Imatge del CCL

Jordi Gairin amb els membres de la Junta del Centre Català de Luxemburg. Imatge del CCL

Actualitat – L’avinyonenc Jordi Gairin ha estat guardonat aquest dissabte 16 de novembre amb el premi Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2013 que atorga anualment l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) a deu catalans i catalanòfils residents a l’exterior.

A Jordi Gairin se li reconeix la seva tasca com a difusor de la cultura catalana i el fet nacional a Luxemburg, país on resideix, i on presideix el Centre Català de Luxemburg i la Penya Barça de Luxembourg

El premi Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols distingeix des de fa 25 anys catalans residents a fora de Catalunya que treballen a favor de la presència catalana al món i per la difusió de la cultura catalana. El jurat del premi està constituït per personalitats d’institucions culturals catalanes com el mateix IPECC, l’Institut Ramon Llull i el departament de relacions exteriors de la Generalitat.

L’acte de lliurament del premi ha tingut lloc aquest dissabte 16 de novembre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s