El Catalunya acollirà la primera versió en català de l’opereta ‘La  gran  duquessa  de  Gérolstein’

duquessa gerolstein cal gras avinyo

Actualitat -Aquest diumenge 24 de novembre la companyia Bratislava presentarà al local Catalunya l’opereta còmica La gran duquessa de Gérolstein. L’obra, del compositor Jacques Offenbach, mai no s’ha representat en català i fa una crítica satírica al militarisme i a la parafernàlia militar. Per dur a terme l’obra, la companyia ha comptat amb el suport de la xarxa de suport a la producció i difusió de projectes artístics Testimoni Escènic, que impulsa el Centre de Producció i residència d’artistes Cal Gras.

L’opereta La gran duquessa de Gérolstein es podrà veure a Avinyó el proper diumenge 24 de novembre a les 6 de la tarda al local Catalunya. El preu de l’entrada és de 8 euros. A part, l’obra també pujarà als escenaris de Cabrianes, Santa Maria d’Oló i Sant Joan de Vilatorrada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s