Avinyó s’omple d’activitats durant la setmana contra la violència de gènere

setmana contra violencia genere avinyo

Actualitat – La setmana del 25 de novembre a l’1 de desembre tindrà lloc a Avinyó la setmana contra la violència de gènere. Durant aquests dies el poble s’omplirà d’activitats relacionades amb la violència domèstica per a totes les edats.

Dilluns 25 la llar d’infants l’Estel tractarà el tema a partir de dibuixos i decorant l’escola amb llaços liles. El mateix dilluns a les 18 hores al casal El Refugi tindrà lloc la projecció i debat sobre la pel·lícula Solo Mia. Per altra banda, a la biblioteca (19h) tindrà lloc el club de lectura sobre l’obra Crit silenciat: diari d’un viatge a l’Afganistan, d’Anna Tortajada, en què es parlarà sobre la situació de la dona a altres països.

Dimarts i dimecres a la tarda el casal de jovent organitza l’activitat Les diferents cares d’una relació, en què es parlarà de les situacions que pot viure una relació de parella. A l’Aula Socioeducativa, per la seva banda, s’explicarà un conte relacionat amb la violència de gènere (dimarts 26). 

El Casal del Passeig organitza un berenar tertúlia anomenat Dones Invisibles. Aquest comptarà amb la periodista i escriptora Gal·la García, que tractarà el valor del treball de les dones a la fàbrica. 

Durant la setmana contra la violència de gènere s’obriran tres exposicions relacionades amb el tema. El Refugi tindrà l’exposició interactiva anomenada Existeix la parella perfecta?, en què fa reflexionar sobre les relacions de parella. Les altres exposicions seran a la biblioteca (Veïnes, ciutadanes) i a l’ajuntament (Amor? Una exposició sobre la violència de gènere). 

A més, també hi haurà un acte institucional diumenge al migdia, balls en línia (dissabte 30) i la mostra de postals contra la violència, a càrrec dels alumnes de 5è i 6è del Barnola.

setmana contra violencia genere avinyo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s