La biblioteca comença l’any amb tallers, xerrades i exposicions

biblioteca avinyó gener

Actualitat – Durant el mes de gener, la biblioteca d’Avinyó organitza una gran varietat d’activitats, que van des de tallers infantils fins a conferències i una exposició. Tots els actes formen part del projecte Biblioteques amb Denominació d’Origen de la Generalitat de Catalunya.

La programació comença el 9 de gener amb un taller infantil amb Quim Moya, que pintarà un mural relacionat amb les vinyes a la paret de la zona infantil, amb la col.laboració dels nens i nenes de la biblioteca.

Pel que fa a les conferències, el Local Catalunya acollirà la xerrada “Viure del vi. Una història de la vinya al Bages i a Avinyó“, a càrrec de l’historiador Llorenç Ferrer (dissabte 11 de gener). El cap de setmana següent, els autors Lluís Tolosa i Clara Antúnez presentaran el llibre “Guia d’Enoturisme del Pla de Bages“. El mateix dia es presentarà el web de turisme d’Avinyó i es farà un tast de vins.

Diumenge 26 de gener, la biblioteca organitza una visita literària i tast de vins al Celler Abadal, que comptarà amb la col·laboració de David Clusellas. Per participar-hi, cal apuntar-se a la biblioteca. 

Durant tot el mes de gener, es podrà visitar l’exposició de fotografies “Barraques de Pedra Seca“, cedida pel Consell Regulador de la DO Pla de Bages.

Programació detallada de les activitats de la biblioteca del mes de gener:

biblioteca avinyó programació gener

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s