Reunió oberta per formar un Ateneu Popular a Avinyó

Imagen

Actualitat – Un grup de joves avinyonencs han decidit recentment engegar un Ateneu Popular a Avinyó. El proper diumenge 2 de febrer a les 4 de la tarda hi ha programada una reunió al Centre Cívic en la que demanen que tothom qui tingui ganes de participar-hi hi assisteixi i d’aquesta manera es pugui decidir quin tipus d’ Ateneu es vol formar.

La seva proposta és que sigui un espai alternatiu a l’oci consumista, que aculli activitats culturals, lúdiques, d’ampliació del coneixement, com també activitats reivindicatives, on es treballi per la defensa de la llibertat dels pobles i de les persones. Els membres afirmen que “tot i que tindrà el caràcter que li donin els seus membres, es parteix de que sigui un espai de consciència crítica, ecologista, feminista, laic i anticapitalista.”

La idea, doncs, és que funcioni de forma assembleària i que sigui totalment autogestionat. Per altra banda, es pretén que sigui una oportunitat per acollir entitats amb inquietuds similars que ara no tenen un espai on reunir-se.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s