Neix el web “Avinyó Turisme”

avinyó turisme

Actualitat – L’Ajuntament d’Avinyó ha estat el pare del web “Avinyó Turisme” (http://avinyoturisme.com/), que ha nascut recentment amb l’objectiu d’obrir fronteres i donar a conèixer a la xarxa tots aquells serveis i activitats turístiques que el poble reuneix.

La pàgina web ofereix tots els recursos que té a l’abast. Consta d’un portal de notícies d’última hora, un espai amb imatges dels racons més inèdits del poble, una descripció d’Avinyó, vídeos històrics i d’interès, rutes en BTT, senderisme, ciclisme, així com un llistat de tots els comerços i serveis del poble. Per altra banda, també s’hi troben llocs propers on allotjar-se i es fa un recull de les festes amb més moguda que se celebren a Avinyó.

Us convidem a fer-hi un cop d’ull.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s