S’apropa el Carnestoltes d’Avinyó amb novetats

1609864_634713053243127_1330849312_n

Després del cap de setmana oficial de Carnestoltes molts avinyonencs ja tenen apunt la seva disfressa per celebrar-lo el cap de setmana vinent. El grup dels 15 voltes, com cada any, ha volgut incorporar alguna novetat respecte l’any anterior.

Aquest any, la principal novetat programada per divendres 7 de març és el Tu si que moles. Es tracta d’una imitació del conegut programa”Tu si que vales” i pel qual van demanar a tots aquells grups d’avinyonencs i forasters que volguessin formar part de l’espectacle que es posessin en contacte amb l’organització per tal de fer d’una actuació una gran festa. La inscripció va tancar el passat divendres 28 de febrer.

Recordem, per altra banda, que encara sou a temps a apuntar-vos al tradicional sopar popular fins dimarts 4 de març al casal del passeig. El preu és de 15 euros i aquest any s’inclou opció vegetariana.

L’equip de l’Avinyó Digital us desitja un feliç Carnestoltes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s